Uitvaart regelen? Bel direct

Over Saskia Geerts

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Mijn naam is Saskia Geerts. Geboren en getogen in Assen, als oudste in een gezin met twee kinderen. Levenspartner van een hele lieve man. Moeder van twee prachtige dochters.

Ik heb gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Het geeft me de ruimte mezelf te zijn. Dat is voor mij noodzakelijk in het vak van uitvaartbegeleider, want alleen als ik mezelf ben kan ik echt verbinding maken met een ander en daarmee steun en begeleiding bieden.

Naast emoties, die een grote rol spelen na een overlijden is er een ander aspect aan een uitvaart. Dat zijn de kosten van een uitvaart. Het is verstandig tijdig geld te reserveren voor uitvaartkosten. Flare uitvaartbegeleiding is vanaf het eerste moment helder over de kosten, zodat u weet waar u aan toe bent. Want de kosten kunnen van invloed zijn op de keuzes die u gaat maken.

Om teleurstellingen achteraf te voorkomen is het verstandig meerdere, gespecificeerde, offertes op te vragen en deze te vergelijken. U ziet dan meteen dat Flare een voordelige keuze is. Niet voor niets dragen we de titel ‘oprecht in uitvaarten’.

Meer weten over wat ik doe?

Ik sta voor u klaar. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Overlijden

Een (plotseling) overlijden is voelbaar tot in het diepst van je ziel. Je kunt en wilt dan niet anders als jezelf zijn. Dat vraagt om tijd en ruimte. En dat is precies wat ik u graag bied.

De opleiding tot uitvaartbegeleider heb ik gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen. Ervaring in het vak heb ik opgedaan in loondienst en als freelancer.

Ik heb ervoor gekozen te werken als onafhankelijk uitvaartbegeleider. Daardoor ben ik vrij om samen met u, zonder belemmeringen of voorschriften van derden, een mooi en persoonlijk afscheid te organiseren.

Eigen tradities en herinneringen

Elke familie heeft zijn eigen tradities en herinneringen. Deze ‘vertrouwde handen’ kunnen helpen bij het afscheid nemen van iemand die u lief heeft. Iedereen doet dat op zijn eigen manier en dat is heel belangrijk. Juist in deze kwetsbare periode moet iedereen zichzelf kunnen zijn. Ik ben er om te luisteren, mee te denken, overzicht te bieden en te regelen. Deze zaken zijn bij mij in goede handen. Vertrouwde handen.

‘Iedereen neemt afscheid op zijn eigen manier’

Saskia Geerts
Scroll naar boven