Uitvaart regelen? Bel direct

Werkwijze

Stap-voor-stap

Bij uitvaartverzorging is het fijn om korte lijntjes te hebben met de uitvaartbegeleider. Daarom vind ik het belangrijk om binnen een uur bij u te kunnen zijn. Vanuit Assen is Flare uitvaartbegeleiding daarom actief in Drenthe en Groningen. Persoonlijk contact staat bij mij voorop. Weten wie er bij u komt als u belt om een uitvaart te regelen dat is voor mij ook persoonlijk.

Hieronder leest u meer over mijn werkwijze en hoe ik u stap voor stap begeleid.

Ontvang meer informatie

Ik sta voor u klaar. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Mijn werkwijze sluit aan bij wie ik ben als mens: no-nonsense, ad-rem, relativerend, met humor, ruimte gevend, oorspronkelijk.
Dat betekent dat ik met u ga kijken wat bij u past, waar u behoefte aan heeft, dat er ruimte is voor een traan en een lach. Ik steeds helder ben over de situatie, de mogelijkheden en de daarbij horende tarieven.

‘De mensen met wie ik samenwerk hebben passie voor hun vak’

De mensen met wie ik samenwerk, onder andere voor de laatste verzorging, het rouwvervoer en levering van drukwerk, hebben passie voor hun vak. Het zijn deskundige en professionele mensen, die gemoedelijk zijn in de omgang. Mensen die zonder moeite een stapje extra zetten als dat nodig is. Samen zorgen we ervoor dat u terug kunt kijken op waardevolle dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart. Ik werk met een vast aannametarief. Hierdoor kan ik de tijd nemen die op dat moment nodig is.

Wat doe ik voor u?

Als uitvaartbegeleider ben ik vanaf het eerste contact uw vaste aanspreekpunt, tot de uitvaart en nazorg. Daarbij informeer ik u over de mogelijkheden rond de laatste verzorging, opbaring, kist of wade, kaarten, locaties, sprekers. Omdat ik geen prijsafspraken heb met leveranciers, zijn uw wensen voor mij het belangrijkste.

Bij de uitvaartverzorging komen vele praktische zaken op u af. Denk daarbij aan drukwerk, advertentie, de aangifte, het bespreken van de locaties, het regelen van catering en het contact leggen met een spreker. Al deze zaken regel ik voor u. Dagelijks bespreken wij of de keuzes die u heeft gemaakt nog steeds als de juiste voelen. Wanneer de overledene thuis is opgebaard, kom ik dagelijks controleren hoe dit verloopt.

Persoonlijk draaiboek

Natuurlijk kunt u er ook de voorkeur aan geven om zelf zaken te regelen. Daarbij ondersteun ik. We maken tijdens de dagen voor de uitvaart een persoonlijk draaiboek wat in de loop van de week uitgroeit tot een definitieve vorm. Wanneer u dat wenst, begeleid ik de uitvaartdienst

Daarnaast werk ik samen met een aantal erkende rouwbegeleiders. Ieder met zijn eigen expertise. Het kan heel waardevol zijn hiermee contact te hebben op het moment waarop u dat zelf wenst. Ik kan u hierover informeren. Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken? Heel graag! Bel of mail mij gerust voor een afspraak. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Scroll naar boven