Uitvaart regelen? Bel direct

stap-voor-stap

Uitvaart regelen

Om een crematie of begrafenis te plannen vind ik het belangrijk de tijd te kunnen nemen, maar vooral vind ik het belangrijk oprecht en zorgvuldig met u om te gaan. Met respect voor het leven en voor elkaar, dat is mijn motto.

U wilt graag weten wat er geregeld moet worden en wat de kaders zijn. Ik neem u dan ook stap-voor-stap mee in de dagen tussen overlijden en de uitvaart. Omdat ieder mens uniek is, elke familie en elke situatie ook, kijken we samen naar uw behoeften. Zo kan het zijn dat u zoveel mogelijk zelf wilt doen of dat u liever dingen uitbesteed. Ik sluit daar bij aan, steeds het overzicht houdend en indien nodig met tips.

Zelf uitvaart regelen?

Ik sta voor u klaar. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Stap-voor-stap

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er plotseling enorm veel op u af. Een periode waarbij in korte tijd alles moet worden geregeld voor de uitvaart. Wat te doen bij een overlijden? In vier stappen leg ik dat uit:

  • Allereerst belt u de dienstdoende huisarts. Hij of zij stelt het overlijden vast en vult de formulieren in die nodig zijn.
  • Vervolgens belt u mij en spreken we af wanneer ik bij u langs kom. Vaak is dat wanneer alle betrokkenen aanwezig zijn.
  • We bespreken stap voor stap wat de situatie nodig heeft en hoe u dat in wilt vullen. Wat zijn uw wensen omtrent het wassen en aankleden? En waar wordt uw naaste opgebaard?
  • Nadat de datum en het tijdstip voor de uitvaart zijn vastgesteld, bereiden we in de dagen die volgen het afscheid voor. Flare werkt vanuit Assen en Emmen en is actief in de hele provincie Drenthe en Groningen. Ik ben altijd bereikbaar, ook in 's nachts en in het weekend. Na uw telefoontje kan ik binnen een uur bij u zijn.
Scroll naar top