Uitvaart regelen? Bel direct

Uitvaart Assen

Een waardige uitvaart, goed regelen.

Zoekt u een betrokken uitvaartbegeleider voor het regelen van een begrafenis of crematie in Assen?

Ik ondersteun u graag met aandacht en zorg. Op een persoonlijke manier neem ik samen met u stap-voor-stap alle wensen door. Altijd met respect voor het leven en voor elkaar.

Neem contact met mij op om vrijblijvend kennis te maken en uw wensen te bespreken.

Waarom Flare bij u past

Vrijblijvend kennismaken?

Ik sta voor u klaar. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Ik ondersteun u stap-voor-stap

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Als geboren en getogen Assenaar help ik u graag bij het regelen van een uitvaart in Assen. Het belangrijkste vind ik daarbij dat het gaat zoals precies bij u past. Ik werk zonder standaard draaiboek en heb door ervaring gemerkt dat mijn stap-voor-stap werkwijze ruimte geeft om te groeien in het proces van loslaten en afscheid nemen.
Elk mens, elke uitvaart is uniek. Daar ben ik me heel erg van bewust. Graag bespreek ik samen met u de mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismaken?

Ik sta voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitvaart regelen in Assen

Begrafenis of crematie op mooie plaatsen in Assen

Om een crematie of begrafenis te plannen vind ik het belangrijk de tijd te kunnen nemen, maar vooral vind ik het belangrijk oprecht en zorgvuldig met u om te gaan. Met respect voor het leven en voor elkaar, dat is mijn motto.

U wilt graag weten wat er geregeld moet worden en wat de kaders zijn. Ik neem u dan ook stap-voor-stap mee in de dagen tussen overlijden en de uitvaart. Omdat ieder mens uniek is, elke familie en elke situatie ook, kijken we samen naar uw behoeften. Zo kan het zijn dat u zoveel mogelijk zelf wilt doen of dat u liever dingen uitbesteed. Ik sluit daar bij aan, steeds het overzicht houdend en indien nodig met tips.

Door de manier waarop je bij ons aanwezig was, kregen we het gevoel dat het precies goed was zoals we het deden
Flare uitvaartbegeleiding

Begrafenis

http://natuurbegraafplaatsdeveldenIn Assen bevinden zich een aantal begraafplaatsen. Elk met een eigen sfeer. Sommige verscholen in het bos, andere rond een kerk of op een meer open veld. In veel gevallen is het zo dat de gemeente in de betreffende plaats eigenaar is van de begraafplaats en ook het onderhoud doet. 

Naast de traditionele begraafplaatsen zijn er de laatste jaren natuurbegraafplaatsen ontstaan. In Eext kennen we Hilligmeer www.natuurbegraafplaatshilligmeer.nl en in Westervelde is natuurbegraafplaats De Velden gerealiseerd.

 Lees hier meer over het regelen van een begrafenis.

In Assen zijn er diverse locaties om een samenzijn te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan De Hertenkamp, de Ponderosa, Zalencentrum Van Veen, De Bonte Wever, Van der Valk.

Crematie

In Drenthe en Groningen kennen we een zestal crematoria, het staat u geheel vrij zelf een keuze te maken:

Assen – rouwcentrum De Boskamp
Hoogeveen – Zevenberg
Emmen – De Meerdijk
Groningen – Yarden crematorium
Eelderwolde – Ommeland en stad
Stadskanaal – Cereshof

 Lees hier meer over het regelen van een crematie.

Dit zeggen anderen

Een aantal reacties van families voor wie Flare een uitvaart mocht verzorgen. In het kader van de privacy zijn de namen weggelaten.

Toegankelijk en geduldig

Saskia is toegankelijk en geduldig. Ze heeft ons met veel rust en professionaliteit geholpen. Ze was een steun, had goede ideeen en gaf ons ruimte. Zo konden we een heel persoonlijk afscheid hebben. We zijn dankbaar dat Saskia op ons pad kwam.

Fijne energie

Saskia heeft ons erg prettig begeleid in deze intense periode. Ze bewaarde de rust door duidelijke prioriteiten te stellen waardoor het overzichtelijk bleef. Ze stond open en dacht mee met onze ideeën. Ze is professioneel, proactief, ontspannen en respectvol. Ze heeft een fijne energie en voelde ons heel goed aan. We kijken terug op een prachtige dienst. Haar ondersteuning is erg waardevol voor ons geweest.

We wisten wie zou komen

We zijn heel blij dat we jou gebeld hebben. Saskia Geerts zagen we staan en die wilden graag. Omdat we wisten wie er zou komen en vanaf het eerste contact voelde het heel vertrouwd. Echt heel blij mee dat we jou gebeld hebben, we gaan je bij iedereen aanbevelen.

Persoonlijk contact

In hartje stad Assen, aan de kop van de Vaart bevindt zich het kantoorpand van Flare Uitvaartbegeleiding in een prachtig monumentaal pand.

Wandelt u rustig even binnen om te kijken hoe de voormalige bakkerij eruit ziet van binnen, er zijn mooie details bewaard gebleven. Koffie of thee is zo gemaakt, net als het maken van een offerte op maat of het verstrekken van informatie.

Ik sta voor u klaar

Wilt u meer weten over uitvaarten of bent u direct op zoek naar een uitvaartbegeleider? Neem contact op.

Bel direct
kantoor Flare uitvaartbegeleiding
U vindt ons in Assen

Van harte welkom aan Vaart Zuidzijde 1d te Assen.

Scroll naar boven