Uitvaart regelen? Bel direct

Wat anderen zeggen

Recensies en ervaringen

Reacties van families voor wie Flare een uitvaart mocht verzorgen. In het kader van de privacy zijn de namen weggelaten.

Ontvang meer informatie

Ik sta voor u klaar. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

'Toegankelijk en geduldig'

Saskia is toegankelijk en geduldig. Ze heeft ons met veel rust en professionaliteit geholpen. Ze was een steun, had goede ideeen en gaf ons ruimte. Zo konden we een heel persoonlijk afscheid hebben. We zijn dankbaar dat Saskia op ons pad kwam.

'Fijne energie'

Saskia heeft ons erg prettig begeleid in deze intense periode. Ze bewaarde de rust door duidelijke prioriteiten te stellen waardoor het overzichtelijk bleef. Ze stond open en dacht mee met onze ideeen. Z
Ze is professioneel, proactief, ontspannen en respectvol. Ze heeft een fijne energie en voelde ons heel goed aan. We kijken terug op een prachtige dienst. Haar ondersteuning is erg waardevol voor ons geweest.

'Vloeiend'

Heel erg bedankt voor jouw inzet rond de uitvaart van mijn moeder. Wij vinden dat het een mooie sfeervolle en haar waardige uitvaart is geworden. 

Jouw inbreng hebben wij als bijzonder professioneel en plezierig ervaren. Zelf had ik het gevoel dat alle aspecten van de uitvaart soepel in elkaar vielen. Volgens mij is dat vooral te danken aan jouw vloeiende inschatting van wat je naar jezelf toe trok en wat je bij ons neer legde.  Knap gedaan. Dankjewel.

'We wisten wie zou komen'

We zijn heel blij dat we jou gebeld hebben. Saskia Geerts zagen we staan en die wilden graag. Omdat we wisten wie er zou komen en vanaf het eerste contact voelde het heel vertrouwd. Echt heel blij mee dat we jou gebeld hebben, we gaan je bij iedereen aanbevelen.

‘Dichtbij’

Tijdens deze eerste dagen na het overlijden heb jij een grote rol gespeeld binnen de familie, je hebt meegelachen meegehuild en meegerouwd. Hoewel jij onze zus bij leven nooit gekend hebt, heb ik het gevoel gehad dat dit wel zo was. Niet alleen haar hebt je gekend ook ons als familie, met je rust en duidelijkheid heb je het voor ons deze dagen zoveel makkelijker gemaakt. Uiteraard weet ik dat dit je werk is, maar zo heb ik het nooit ervaren!

‘Exact zo’

Ik wilde heel graag mijn gevoelens uiten tijdens de uitvaart van mijn partner, echter ik wist niet hoe. Jij kwam en stelde vragen, je luisterde en maakte er een verhaal van, exact zoals ik het in gedachten had. Dat jij mijn verhaal vertelde tijdens de afscheidsdienst gaf me een bijzonder goed gevoel.

‘Ongedwongen’

We wilden niet iemand die alles strak volgens een protocol zou regelen en kwamen in contact met jou. Wat fijn zoals alles verliep, ongedwongen. Dank voor je aanwezigheid!

‘Perfect’

Beste Saskia, nogmaals dank voor de perfecte organisatie van de uitvaart van onze vader. Het is precies zo gegaan zoals hij dat gewenst heeft.

‘Ruimte’

Wat een ruimte heb je ons gegeven om zoveel mogelijk zelf te doen in de dagen tussen overlijden en de uitvaart. Het is daardoor precies zo gegaan zoals we in gedachten hadden.

‘Cultuur’

Zo fijn Saskia dat je bekend bent met onze culturele gebruiken, we hoefden niks uit te leggen.

‘Zo lief’

Het was de laatste week van mijn vrouw, ze hadden jou gebeld om haar levensverhaal te vertellen. Mijn vrouw vond jou zo lief, zoals je haar hand nog vasthield toen je wegging en zo mooi als je over haar verteld hebt die dag. Het was net of ze er echt was.

‘Foto’

Ik had je foto gezien en dacht meteen ‘haar ga ik bellen’ je zag er zo betrouwbaar en eerlijk uit. En mijn gevoel heeft me niet bedrogen. Want je bent ook eerlijk en betrouwbaar. Nog heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan om de uitvaart van mijn moeder zo mooi te maken.

‘Aanpak’

Dag Saskia, na afloop hoorde ik pas hoe je mijn dochter betrokken hebt bij het afscheid nemen, terwijl de band niet heel goed was. Dat vind ik zo bijzonder, daar ben ik zo blij mee. Je bent zo rustig en kalm, als ik aan de beurt ben mogen ze jou bellen.

‘Onverwacht’

Het duurde best lang voor ik wat kan zeggen, maar we willen je nog bedanken. We missen hem zo, dat jij nog aan ons denkt is wel bijzonder. Het is nu bijna een jaar geleden dat we hem moesten laten gaan. Het was al donker toen jij bij ons kwam in ons huis waar we aan het verbouwen waren. Dat voelde meteen goed en vertrouwd, je snapte ons precies. Achteraf realiseren we ons hoe waardevol dat was.

‘Rustig’

Hoi Saskia, dankjewel voor alles. Het was steeds zo rustig als jij er was, we hebben ook nog samen gelachen bij het kijken naar de foto’s van oma. Dat je voor de auto liep toen we wegreden bij het huis van opa en oma vergeet ik nooit meer.

‘Helder’

We vonden het vooral fijn dat je duidelijk was. Het bleek dat mijn ouders niet zoveel geregeld hadden. Jij hebt meteen doorgepakt en was heel duidelijk over wat we konden doen. We weten natuurlijk niet hoe dat ergens anders gaat, maar bij jou wisten we meteen waar we aan toe waren en hadden we toch een uitvaart zoals mijn moeder die graag wou.

‘Ontspannen’

Wij zijn gewoon een hele drukke familie, echt niet aan te sturen. We waren blij dat jij zo rustig was (en bleef). Dat je er aan dacht om de kleinkinderen een kaars aan te laten steken vonden we ook mooi. Alles verliep goed en iedereen was heel tevreden.

‘Heel fijn’

We kunnen niet anders zeggen. Alles is gewoon heel fijn verlopen. Het was ook mooi weer die dagen en zo fijn dat ze gewoon bij ons thuis was. Die schermen er omheen was ook een goed idee. Iedereen die langs kon komen, dat was echt heel mooi. Heel fijn ook dat we zelf de kist dicht hebben gedaan. Jij was steeds bereikbaar en zo gemoedelijk aanwezig, het was net alsof je er bij hoorde. Je zag dat onze moeder van groen hield en had meteen de dag daarna een groen vest aan. Nogmaals bedankt.

'Zo fijn'

Saskia was zo gewoon, zo fijn aanwezig, wat een lief mens. Jammer dat je weer weg moest na die dagen. Het was zo fijn geweest als je gewoon had kunnen blijven. We zullen je missen. Nogmaals bedankt voor alles, je hebt het geweldig gedaan.

Scroll naar boven