Uitvaart regelen? Bel direct

Over Flare

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Flare uitvaartbegeleiding is een kleinschalige begrafenisonderneming. Oprichtster is Saskia Geerts. Zij werkt vanuit Assen ook in omliggende plaatsen zoals Rolde, Loon, Norg, Tynaarlo, Midlaren, Zuidlaren, Bovensmilde, Smilde, Zeijen, Balloo, Anderen, Hooghalen, Appelscha, Vries en andere plaatsen.

Ik sta 24 uur per dag voor u klaar wanneer een dierbare overlijdt. Ik ben actief in de provincies Drenthe en Groningen. Het is voor mij belangrijk dat ik binnen een uur na een melding bij u aanwezig kan zijn.

Saskia Geerts
Meer weten over wat ik doe?

Ik sta voor u klaar. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Vrijheid

Als kleinschalige uitvaartbegeleider ben ik onafhankelijk. Ik heb geen overeenkomsten met leveranciers, waardoor er geen afspraken zijn over bepaalde winstmarges. Voor u als nabestaande geeft dit ruimte om eigen inbreng te hebben. Voor mij betekent het vrijheid. Ik kan adviseren wat ik werkelijk het beste vind voor u. In mijn ogen is dat ontzettend belangrijk, want een persoonlijke uitvaart kan alleen in vrijheid gerealiseerd worden.

Eerlijk, rustig en ongedwongen

Het is mijn intentie bij u aanwezig te zijn op een eerlijke, rustige en ongedwongen manier. Dat betekent voor mij dat ik aanwezig ben, met aandacht en zorg. Om te luisteren, te adviseren, praktische zaken te regelen en het overzicht te bewaken.

Eerlijk vind ik in de realiteit blijven: helder zijn over de situatie, helder over de kosten. Rustig betekent dat ik de tijd neem die nodig is op dat moment, ook de rust bewaar in bijzondere omstandigheden. Ongedwongen is voor mij een gemoedelijke sfeer, zonder verplichtingen, met ruimte voor een lach en een traan.

Scroll naar boven