Uitvaart regelen? Bel direct

Van oud naar nieuw

Op de laatste dag van het jaar mag ik nog een keer naar Stilleweer.
Een ruime aula met uitzicht op het water. De lichtjes in de schemer zorgen voor een bijzondere sfeer.
Je waant je in een andere wereld.

Ook vandaag staan we weer stil bij een mensenleven. Ook vandaag is dat weer bijzonder.
Telkens weer vind ik het een eer erbij te mogen zijn. Intieme momenten met mensen die terugblikken, samen herinneringen ophalen, ieder de hare of zijne. Met deze herinneringen samen staan we stil en blikken terug, zijn we in het huidige moment en maken we verbinding met dat wat komt. We verbinden het oude met het nieuwe.

Wat een mooie mensen mocht ik weer ontmoeten afgelopen jaar. Ieder met een eigen verhaal, eigen emoties. Samen lieten we een traan, daarnaast hebben we ook gelachen.
Op verschillende plekken ben ik geweest. Van de Natuurbegraafplaats, de begraafplaats in een klein dorp, diverse crematoria. Overal waren mensen aanwezig die gedreven waren het zo goed mogelijk te doen, de familie te ontlasten.

Vandaag is de overgang van een oud naar een nieuw jaar. De kriebels van opwinding wat gaat komen. Mooie intenties neerzetten voor 2022. Blij ben ik met mijn eigen kantoorruimte in hartje stad. Fijne mensen om mee te mogen samenwerken. Een website die mensen uitnodigt contact met me op te nemen. De mooie reviews die ik daarop mocht ontvangen.

Ik wens iedereen een goed moment van reflectie, een mooie overgang van oud naar nieuw en alle goeds voor het nieuwe jaar! Dat al je wensen mogen uitkomen…

Deel dit verhaal

Het klinkt als niks doen

Ooit voeg iemand mij waar ik goed in ben. Mijn antwoord was dat ik expert ben in het niks doen.Dat klinkt natuurlijk

Een laatste vraag

Hij reed altijd over het parkeerterrein van het ziekenhuis waar ze werkte. Zo is hun relatie begonnen, inmiddels bijna 50 jaar geleden.

Scroll naar boven