Uitvaart regelen? Bel direct

Samenwerking

Flare – natuurlijk in uitvaarten is gevestigd in hartje stad Assen, aan de kop van de Vaart.
Een klein kantoor op een mooie plek. Eenmanszaak, als bewuste keuze. Omdat ik die uitdaging graag aanga, ook omdat ik het belangrijk vind dat je weet wie er bij je komt, als je belt met Flare.
Vanaf het eerste contactmoment tot het afsluitende gesprek heb je te maken met een en dezelfde persoon. Voor de rust en een vertrouwd gevoel.
Een eenmanszaak geeft ook ruimte om flexibel te zijn, eigen keuzes te maken. Dat past bij een persoonlijke manier van doen.

Dat wil overigens niet zeggen dat ik alles alleen doe. Mijn taken zijn veelzijdig, dat wel. Van luisteren, adequaat handelen, plannen, wassen en aankleden, tot teksten schrijven, powerpoints maken en nog zoveel meer. Daarnaast werk ik nauw samen met de mensen die ik elk moment kan bellen om een overledene op te halen en over te brengen naar een andere locatie. Om er voor te zorgen dat die ene speciale uitvaartkist die de familie had gevonden via internet op tijd te laten bezorgen. Of dat speciale drukwerk, geheel naar eigen ontwerp, op mooi papier af te drukken. De mensen van de uitvaartcentra die meedenken en altijd bereid zijn tot het uiterste om net die service te verlenen die nodig is.

Uiteraard zijn er de chauffeurs van de rouwauto. In de loop van de tijd bouw je een band met elkaar op. Soms zijn er geen woorden nodig, alleen een blik om te zorgen dat alles goed verloopt. De oplettende blik, het even aangeven van iets, dat ervaar ik altijd als heel waardevol.

En dan zijn er de mensen op de begraafplaats. De ene keer heten ze voorloper, de andere keer beheerder. Ze wijzen de weg, lopen naast me voor de rouwstoet aan, op weg naar iemands laatst rustplaats. We begeleiden samen waardevolle, laatste stappen van iemands (levens)pad.

Dus ja, ik heb een eenmanszaak. En toch….ben ik dankbaar voor al die mensen met wie ik zoveel samen mag doen.

Deel dit verhaal
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Een laatste vraag

Hij reed altijd over het parkeerterrein van het ziekenhuis waar ze werkte. Zo is hun relatie begonnen, inmiddels bijna 50 jaar geleden.

We hebben het geweten

‘Johannes is overleden’ valt ze met de deur in huis. Johannes…goh….ik kijk haar aan, om te zien wat het met haar doet,

Scroll naar top