Uitvaart regelen? Bel direct

Delen

Nog even en ik mag de teller verschuiven. Van 50 naar 51. Het eerste jaar van de ‘tweede helft’ van mijn leven zit er dan op. Om mij heen zijn mensen in de weer. Of ik een logo kan aanleveren, heb ik liever een zilvergrijze of een zwarte auto, of ik vrij ben, nog een plekje in mijn tuin heb….al dat soort vragen. En zelf ben ik (ook) aan het regelen.

Immers het is niet niks. Niet vanzelfsprekend ook. Weer een jaar erbij en op naar het volgende jaar. De grijze haren dreigen inmiddels de overhand te krijgen. Zonder leesbril kan ik alleen nog grote letters lezen. Na een dag lang staan leg ik thuisgekomen mijn voeten op de tafel. Dat soort dingen.
En al die levenservaring. Die met de dag meer wordt. Wat een rijkdom.

Inmiddels weet ik ook dat we allemaal onze eigen weg mogen en moeten bewandelen. Dat je niks van een ander kunt en mag overnemen en omgekeerd net zo. Dat geeft rust. Tenminste het gegeven dat ik niks van een ander kan overnemen. Tegelijk lijkt het soms wel eens erg aantrekkelijk als iemand eens iets van mij over zou nemen. Maar zo werkt het niet. En dat moet ook niet.

Want die net nieuwe ‘tweede helft’ van mijn leven is echt geweldig. Mijn droom om zelfstandig ondernemer te worden is in vervulling gegaan en ik mag wel zeggen dat het heel goed gaat.
Er is liefde in mijn leven in de vorm van (ik citeer) de leukste en allerliefste man op aarde en twee prachtige dochters. Mijn ouders zijn in de buurt en nog meer lieve mensen. Daarnaast ben ik gezond en heb ik vele malen per dag een lach op mijn gezicht.

Wat een hoop redenen om dankbaar en blij te zijn. En wat is er mooier om te delen.
Bij deze dus……mijn dankbaarheid en blijdschap deel ik graag. Alstublieft!

Deel dit verhaal
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Van oud naar nieuw

Op de laatste dag van het jaar mag ik nog een keer naar Stilleweer.Een ruime aula met uitzicht op het water. De

Een laatste vraag

Hij reed altijd over het parkeerterrein van het ziekenhuis waar ze werkte. Zo is hun relatie begonnen, inmiddels bijna 50 jaar geleden.

Scroll naar top